e
Banner

Etiketler: okt trailer



OKT’den tehlikeli madde taşımacılığı için 20 farklı ürün seçeneği


Yayın: 28-08-2017
Kategori: Ticari Araçlar

Sıvı tehlikeli madde taşımacılığında 3 bin litreden 54 bin litreye kadar 20 farklı tipte proje ile Türkiye’deki en geniş, ADR’li tank tasarım tip onayına sahip tek üretici olduklarını söyleyen OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, “54 bin litre hacimli tasarım onayı ile ADR’li tanker grubunda en yüksek kapasiteli tanker üretimini gerçekleştirmiş olduk” diyor. 




OKT Trailer, yeni marka konumlandırmasıyla IAA 2018’de


Yayın: 21-09-2018
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: okt trailer

Üst yapı ve treyler sektörünün öncü firmalarından OKT Trailer, ve 12 Ekim’de gerçekleştireceği ve tanıtacağı yeni ürünü ile büyük ses getirecek olan lansmanı öncesi katıldığı IAA Ticari Araçlar fuarında
geleceğini şekillendiren ve anlamlandıran mottosunu ‘Bizim için merak, daha iyi bir gelecek demek’ sloganı ile açıkladı.




OKT Trailer’in, canlı hayvan taşıma aracı yoğun talep görüyor


Yayın: 29-06-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Türkiye’nin önde gelen büyük ölçekli üretici çiftliklerine geçtiğimiz günlerde Canlı Hayvan Taşıyıcı Semi Treyler aracı teslim eden OKT Trailer, taşımacılığın hayvanlara zarar gelmeden gerçekleşmesi, yakıt tüketimi, iş gücü maliyeti noktasında ülkenin milli servetine katkıda bulunurken, işletmelere de ekonomik kazanç sağlıyor.




OKT Trailer, İSG için farkındalık yaratıyor



OKT TRAILER, İSG çalışmalarına farklı bir boyut kazandırarak “farkındayız!” dedi.
 




OKT Trailer, dördüncü fabrika yatırımına hazırlanıyor


Yayın: 01-02-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Uluslararası yayılım stratejisi kapsamında 2022 yılı itibarıyla 78 pazara ulaşan OKT Trailer,  bu yıl  100.000 metrekarelik alanda konumlandırılacak dördüncü fabrika yatırımı ile üretim kapasitesini önemli oranda artırmayı hedefliyor.




OKT Trailer, enerjisini Petroleum Fuarı’na taşıyor


Yayın: 06-03-2023
Kategori: Ticari Araçlar

OKT Trailer, enerji sektörüne yönelik özel çözümler sunduğu Türkiye’nin en geniş kapasite aralığına ve farklı geometrik gövde kesitlerine sahip tanker ürünleri ile 9. kez Petroleum İstanbul fuarında yerini alıyor.